Veelgestelde vragen

De Super Stapel Spektakel Weken bevat de volgende acties:

  • Stapel voordeel; Remeha Cadeaukaart bij iedere installatie en registratie in Mijn Remeha
  • Persoonlijke uitdaging; een bonus uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en) als je jouw doel behaalt
  • Super uitdaging; een extra bonus uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en) als je jouw super doel behaalt.
  • Hybrid Hero bonus; een extra bonus voor Hybrid hero’s uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en) als je jouw Persoonlijke uitdaging en Super uitdaging behaalt.

Alle informatie over deze acties is te vinden onder www.mijnremeha.nl/stapelspektakel.

Installeer én registreer een actietoestel via de ‘Mijn Remeha’-omgeving (www.mijnremeha.nl) en het volledig invullen van het registratieformulier en het aanvinken van de Actiebutton waarmee de deelnemer zich aanmeldt voor de ‘Remeha Cadeaukaart’.

De actieperiode is van 23 oktober 2023 t/m 30 april 2024. Binnen deze periode dient het toestel te zijn geïnstalleerd. Je hebt vervolgens nog t/m 31 mei 2024 om jouw toestel te registreren als de installatiedatum binnen de voorgenoemde actieperiode valt. Vervolgens heb je tot 30 juni 2024 de tijd om je opgestapelde Remeha Cadeaukaarten tegoed te verzilveren via de Remeha Spektakel Shop www.remeha.nl/spektakelshop.

Deelnemende actietoestellen zijn cv-ketels die worden ingezet voor het residentiele segment.

Deelnemende actie toestellen zijn de volgende cv-ketels: Avanta, Avanta Ace, Calenta, Calenta Ace, Tzerra Plus, Tzerra Ace, Tzerra Ace-Matic en Quinta (45, 65 en 90) van Remeha. (Hybride) warmtepomp: Elga Ace (Monoblock), Hybrid Plus, Mercuria E/H, Mercuria Ace (Monoblock), Neptuna, Eria Tower, Eria Tower Ace (S), Toros Vison, Aquatop, Tzerra HP van Remeha.

Alle overige toestellen zijn nadrukkelijk uitgesloten van de actie.

De installatiedatum dient uiterlijk 30 april 2024 te zijn. Je kunt geïnstalleerde actietoestellen nog registreren tot en met 31 mei 2024 om in aanmerking te komen voor de actie. Vervolgens heb je tot en met 30 juni 2024 de tijd om je opgestapelde Remeha Cadeaukaarten tegoed te verzilveren via de Remeha Spektakel Shop www.remeha.nl/spektakelshop

Ja, deze producten tellen ook mee voor de actie als het een actie toestel is zoals beschreven in de vraag “welke producten doen mee?” en deze is aangekocht bij een deelnemende groothandel.

Nee, projecten zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Nee, partijen met contractuele afspraken zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Geen probleem. Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ om nieuwe inloggegevens aan te vragen of ga direct naar https://mijnremeha.nl/nieuwegebruiker.

Na het afronden van het registratieproces in Mijn Remeha ontvang je een e-mailbevestiging op het e-mailadres dat bekend is binnen het Mijn Remeha Profiel bij Contactgegevens. De Remeha Cadeaukaart ontvang je dezelfde werkdag via een aparte e-mail.

Wanneer jouw registratie is goedgekeurd ontvang je na ca. 1 week de Remeha Cadeaukaart per e-mail. Hiervoor dien je de juiste e-mailgegevens in te hebben gevuld binnen het Mijn Remeha Profiel bij Contactgegevens. De Remeha Cadeaukaart kun je inwisselen voor mooie cadeaus naar keuze in de Remeha Spektakel Shop, www.remeha.nl/spektakelshop.

Je ontvangt voor iedere installatie én registratie een Remeha Cadeaukaart t.w.v. € 20,- (CV-ketel) of € 60,- (warmtepomp). Deze cadeaukaart is in te wisselen voor mooie cadeaus in de Remeha Spektakel Shop. Ook kun je de waarde van de cadeaukaarten stapelen om een cadeau van een hogere waarde aan te schaffen.

Met de Remeha Cadeaukaart kies je zelf uit meer dan 100 gadgets, cadeaus of belevenissen uit het assortiment van de Remeha giftcardshop. Cadeaus zoals Garmin smartwatch, SMEG keukenaccessoires, een Fresh ’n Rebel draadloze hoofdtelefoon, JBL soundbar, Nespresso koffiemachine, Ray Ban zonnebrillen, Rituals pakketten, Samsonite koffers en een Barebones fire pit. Bekijk het hele assortiment op www.remeha.nl/spektakelshop.

Je persoonlijke uitdaging kun je vinden in jouw persoonlijke dashboard in ‘Mijn Remeha’, http://mijnremeha.nl/acties/stapel-spektakel-weken.

Een persoonlijke uitdaging bestaat uit een aantal te behalen registraties in de actieperiode van de ‘Super Stapel Spektakel Weken’. De actieperiode is van 23 oktober 2023 t/m 30 april 2024. Binnen deze periode dient het actieproduct te zijn geïnstalleerd. Je hebt vervolgens nog t/m 31 mei 2024 om jouw toestel te registreren, mits de installatiedatum binnen de voorgenoemde actieperiode valt.

Behaal je het aantal registraties binnen jouw persoonlijke uitdaging dan ontvang je voor dit geregistreerde product een bonus die wordt uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en). De hoogte van jouw bonus vind je in jouw persoonlijke campagne dashboard in Mijn Remeha.

We hebben de persoonlijke uitdaging vastgesteld aan de hand van jouw aantal registraties in het verleden.

Bekijk het voordeel wat jij kunt behalen op http://mijnremeha.nl/acties/stapel-spektakel-weken.

Stel, je registreert twee Remeha Tzerra Ace-Matic cv-ketels. Hiervoor ontvang je tijdens de Super Stapel Spektakel Weken een Remeha Cadeaukaart van € 20 per registratie. Als je met deze registratie ook je persoonlijke doel behaalt dan ontvang je ook nog een extra bonus in de vorm van Remeha Cadeaukaart(en) van € 20. Dus in totaal voor deze registratie € 60 aan Remeha Cadeaukaarten.

Je persoonlijke uitdaging kun je bekijken in jouw profiel op http://mijnremeha.nl/acties/stapel-spektakel-weken.

Zodra je jouw persoonlijke uitdaging hebt geaccepteerd, tellen we alle registraties in de actieperiode mee. Dus vanaf de eerste registratie telt deze mee in het behalen van jouw persoonlijke uitdaging.

Je kunt in jouw account in Mijn Remeha in het “Super Stapel Spektakel Weken Overzicht” bekijken hoeveel registraties en de daarbij behorende waarde je al hebt gedaan en hoeveel je nog moet doen om de bonus in de vorm extra Remeha Cadeaukaart te ontvangen.

Haal je je uitdaging niet, dan is er niks aan de hand. Je kunt geen aanspraak maken op de bonus maar je ontvangt uiteraard gewoon je spaarpunten en Remeha Cadeaukaart van €20,- voor een cv-ketel en €60 voor een (hybride) warmtepomp.

Deelnemende actie toestellen zijn de volgende cv-ketels: Avanta, Avanta Ace, Calenta, Calenta Ace, Tzerra Plus, Tzerra Ace, Tzerra Ace-Matic en Quinta (45, 65 en 90) van Remeha. (Hybride) warmtepomp: Elga Ace (Monoblock), Hybrid Plus, Mercuria E/H, Mercuria Ace (Monoblock), Neptuna, Eria Tower, Eria Tower Ace (S), Toros Vison, Aquatop, Tzerra HP van Remeha.

Alle overige toestellen zijn nadrukkelijk uitgesloten van de actie.

Ja, zodra je jouw persoonlijke uitdaging hebt geaccepteerd tellen alle geregistreerde toestellen die binnen de actieperiode vallen mee voor het behalen van jouw doel.

Je kunt onder jouw account in Mijn Remeha jouw persoonlijke uitdaging afwijzen. We sluiten je dan uit voor alle communicatie over de persoonlijke uitdaging. Je spaart nog wel steeds punten voor de door jouw geregistreerde toestellen en ontvang de Remeha Cadeaukaart voor deze registratie volgens de voorwaarden van de actie.

Dat kan zeker. In jouw account in Mijn Remeha kun je jouw persoonlijke uitdaging alsnog accepteren. Ga daarvoor naar het “Super Stapel Spektakel Weken Overzicht” en vervolgens naar “Jouw persoonlijke uitdaging” om deze alsnog aan te zetten.

Gefeliciteerd met het behalen van je persoonlijke uitdaging. Je krijgt z.s.m. jouw extra Remeha Cadeaukaart. Je ontvangt automatisch een super uitdaging. Zo kun je de bonus van je persoonlijke uitdaging nog eens verdubbelen. Bekijk jouw te behalen voordeel en de super uitdaging op http://mijnremeha.nl/acties/stapel-spektakel-weken.

Het kan zijn dat je vorig jaar in de Najaarscampagne geen registraties hebt gedaan. Dan hebben we geen persoonlijke uitdaging voor je kunnen inrichten. Heb je wel interesse in een persoonlijke uitdaging, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Geen probleem. Je kunt de super uitdaging gewoon accepteren. Mocht je deze niet behalen dan ontvang je wel nog steeds voor ieder geregistreerd toestel binnen de actieperiode de Remeha Cadeaukaart van € 20 bij een cv-ketel en € 60 bij een (hybride) warmtepomp.

Al het voordeel dat jij kunt behalen hebben we voor je samengevat in jouw persoonlijke dashboard. Deze is te bekijken via http://mijnremeha.nl/acties/stapel-spektakel-weken.

De Remeha Cadeaukaart ontvang je na registratie van een actieproduct op het e-mailadres dat bekend is binnen het Mijn Remeha Profiel bij Contactgegevens.

Zo wissel je de Remeha Cadeaukaart in:

  1. Registreer je éénmalig door je unieke code, e-naw gegevens en login gegevens in te vullen.
  2. Kies uit meer dan 100 gadgets, cadeaus of belevenissen uit de Remeha Spektakel Shop.
  3. Het gekozen cadeau wordt binnen 2-3 werkdagen na bestelling toegezonden.

Eerder al een account aangemaakt? Log dan simpelweg in op de Remeha Spektakelshop. (https://remeha.nl/spektakelshop)

Meerdere Remeha Cadeaukaarten ontvangen? Klik hier om extra codes toe te voegen aan je account. (https://mijnremehagiftcard.nl/nl/accounts/profile/.)

Normaal gesproken versturen we je jouw bestelde cadeau binnen twee werkdagen. Mocht een cadeau een langere levertijd hebben dan informeren we je hierover per mail. Digitale items zoals de VersKadokaart ontvang je na binnen 10 minuten na bestelling.

Heb je geen mail ontvangen over een langere levertijd van een bestelling, neem dan contact op met: 010-2043047 of info@mijn-remeha.nl

Geen probleem. Neem contact op met (055) 549 6910 of info@mijnremeha.nl zodat we je de vouchercode nogmaals kunnen versturen.

Stel: je persoonlijke uitdaging is 200 euro en je super uitdaging is 300 euro. 

Registreer je in totaal voor 200 euro (waarbij iedere registraties van een cv-ketel een waarde heeft van 20 euro en een hybride warmtepomp 60 euro) dan ontvang je een bonus van 100 euro bij het behalen van je persoonlijke uitdaging.

Haal je ook de super uitdaging van in totaal 300 euro dan verdubbelen we jouw persoonlijke bonus van 100 euro, dat betekent dat je een extra bonus van 200 euro ontvangt. 

Dit betekent dat je in totaal 300 euro aan Remeha giftcards hebt ontvangen voor je registraties én 300 euro aan Remeha giftcards voor de bonussen. Dat betekent een totaal van 600 euro. 

Afhankelijk van het aantal registraties dat je doet in de actieperiode kan je voordeel hoger of lager zijn. Daarom communiceren we dat het voordeel kan oplopen tot € 600 of meer.